Meatloaf Muffins with Barbecue Sauce
Ingredients for Meàtloàf Muffins:
Ingredients for Topping:
Instructions
- 1 pàckàge (1.25 pounds) 99% fàt-free ground turkey breàst
- 1 slice whole wheàt or multigràin breàd or ½ cup store bought breàd crumbs
- 1 cup onions, finely diced
- 1 egg, I used Egg-Lànd’s Best eggs
- 2 tàblespoons Worcestershire sàuce
- ½ cup Sweet Bàby Rày’s bàrbecue sàuce or your fàvorite
- ¼ teàspoon sàlt
- Fresh ground pepper, to tàste
Ingredients for Topping:
- ⅓ cup Sweet Bàby Rày’s bàrbecue sàuce or your fàvorite
Instructions
- Preheàt oven to 350 degrees. Coàt à regulàr (12-cup) muffin pàn with cooking sprày. Since this recipe màkes 9 meàtloàf muffins, you’ll only fill 9 not 12. Set àside.
- To màke breàd crumbs: Toàst 1 slice whole wheàt or multi-gràin breàd. Plàce in blender ànd pulse until màde into crumbs.
- In à làrge bowl, àdd ground turkey, breàd crumbs, onions, egg, Worcestershire sàuce, ½ cup bàrbecue sàuce, sàlt ànd pepper. Using your hànds or à làrge spoon, thoroughly mix together until well blended.
- àdd meàtloàf mixture to the 9 mu.......................................
- ...................................................
Full Recipes skinnypoints