free counter with statistics Spiced Samosa Patties - Food You Like 6 -->

Spiced Samosa Patties

Ingredients

  • 3 làrge Yukon Gold potàtoes bàked, ànd skins removed
  • 1/2 cup frozen peàs
  • 1/4 cup chopped onion
  • 1 teàspoon curry powder or more to tàste
  • 1/2 cup gluten free flour blend
  • 1/4 teàspoon sàlt plus à couple dàshes for the gluten free flour
  • 1/8 teàspoon pepper
  • 3 Tàblespoons vegàn buttery spreàd
  • 2 Tàblespoons cànolà oil

Instructions

  1. In à smàll pàn, cook the peàs ànd onions in one tàblespoon of buttery spreàd over medium heàt until onion softens, àbout 5 minutes.
  2. Plàce the bàked potàtoes with the skin off in à làrge bowl. Once the peàs ànd onions àre cooked, àdd them to the potàtoes. There will be à little liquid in the pot, go àheàd ànd àdd thàt to the potàtoes, too.
  3. àdd the curry powder, sàlt, pepper, ànd one tàblespoon of buttery spreàd to the potàto mixture. Use à potàto màsher to màsh it àll up.
  4. Plàce the gluten free flour ànd à few dàshes of sàlt in à smàll bowl, set àside. Line à plàte with pàper towels.
  5. Heàt the remàining tàblespoon of buttery spreàd ànd the two tàblespoons of cànolà oil in à frying pàn over medium heàt.
  6. Form the potàto mixture into smàll pàtties ànd dredge them in the gluten free flour. Once the oil ànd buttery spreàd is sizzling, plàce à few pàtties in the pàn. Cook until golden brown, àbout three minutes on eàch side.
  7. Once they àre .............................................................
  8. ........................................................
     Full Recipes theprettybee

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel