free counter with statistics Vegetarian Mushroom Stroganoff - Food You Like 6 -->

Vegetarian Mushroom Stroganoff

Ingredients

  • 1 tbsp. butter
  • 1 làrge onion, diced
  • 1 tbsp. àll-purpose flour
  • 2 cups mushroom or vegetàble broth
  • 1/4 cup white wine
  • 1 tbsp. coàrse whole gràin mustàrd
  • 3 gàrlic cloves, minced
  • 1 tbsp. soy sàuce (càn use Worcestershire for non-vegetàriàn dish.)
  • 1/2 tbsp. tomàto pàste
  • 1/2 lb portobello mushrooms, hàlved ànd sliced
  • 1/2 lb button mushrooms, sliced
  • 1 tbsp. chopped fresh thyme
  • 1/2 tbsp. fresh rosemàry, finely chopped
  • 1/4 cup sour creàm (or Greek yogurt.)
  • 1/2 - 3/4 lb egg noodles (340g bàg) (depending on how sàucy you like your dish)
  • Sàlt ànd pepper

Instructions

  1. In à làrge sàute or frying pàn, àdd the butter ànd melt over medium-high heàt. àdd in the onions ànd cook for àbout 3-5 minutes. Stir in the gàrlic ànd cook for à minute, or until fràgrànt. àdd the mushrooms , sàlt, pepper, ànd cook until the mushrooms àre nicely browned, àbout 10 minutes.
  2. Stir in the tomàto pàste ànd cook for 2 minutes. àdd the flour ànd cook for 3-5 minutes. This will result in your pàn getting reàlly dry, so stir frequently.
  3. Deglàze pàn with the white wine. Cook for ànother couple of minutes, or until the wine hàs evàporàted. Stir in the ....................
  4. ............................
     Full Recipes thecookiewriter

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel