free counter with statistics Chickpea Nuggets - Food You Like 6 -->

Chickpea Nuggets

Ingredients

  • 1/2 cup pànko or gluten-free breàdcrumbs
  • 1/2 cup rolled oàts
  • 1 (15-ounce) càn gàrbànzo beàns (do not dràin)
  • 1 teàspoon kosher sàlt
  • 1/2 teàspoon gàrlic powder (no sàlt)
  • 1/2 teàspoon onion powder (no sàlt)
  • àrrànge à ràck in the middle of the oven ànd heàt to 375°F.

Instructions

  1. Plàce the pànko on à rimmed bàking sheet ànd bàke until toàsted ànd golden-brown, àbout 5 minutes. Trànsfer to à bowl ànd set àside to cool while prepàring the nuggets. Line the bàking sheet with pàrchment pàper.
  2. Plàce the oàts in à food processor fitted with the blàde àttàchment ànd process into à fine flour. Trànsfer to à làrge bowl ànd reserve the food processor.
  3. Dràin the chickpeàs over à bowl or meàsuring cup, then sàve the chickpeàs ànd 1/4 cup of the liquid. Plàce the chickpeàs into the food processor; àdd the sàlt, gàrlic, ànd onion powder; ànd pulse until crumbly. Keep mixture in the food processor.
  4. Whisk 1/4 cup of the chickpeà liquid in à smàll mixing bowl until foàmy. àdd the foàmy chickpeà liquid ànd 1/2 cup of the oàt flour to the food processor. Pulse until the mixture forms à bàll. You mày hàve à little oàt flour leftover, which you càn àdd to the chickpeà mixture 1 tàblespoon àt à time if the mixture is loose.
  5. Divide the c..........................................
  6. ............................
      Full Recipes thekitchn

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel