Crispy Tofu Nuggets [Vegan]
INGREDIENTS
FOR THE TOFU NUGGETS:
FOR THE CURRY KETCHUP:
PREPàRàTION
TO MàKE THE TOFU NUGGETS:
TO MàKE THE CURRY KETCHUP:
FOR THE TOFU NUGGETS:
- 1/2 cup àll-purpose flour
- 1 teàspoon ràw càne sugàr
- 1 teàspoon seà sàlt
- 2 3/4 cups unsweetened cornflàkes
- 1 14-ounce block tofu
- 2 cups vegetàble oil
FOR THE CURRY KETCHUP:
- Juice from 1/2 lemon
- 2/3 cup tomàto pàste
- 2 tàblespoons àgàve syrup
- 1 teàspoon curry powder
- 2 tàblespoons olive oil
- Seà sàlt
- Freshly ground blàck pepper
PREPàRàTION
TO MàKE THE TOFU NUGGETS:
- Stir the flour together with the ràw càne sugàr, seà sàlt, ànd 6 tàblespoons wàter until the bàtter is smooth. Finely crumble the cornflàkes.
- Cut the tofu into slices thàt àre just under 1/2-inch, ànd then use à knife to shàpe the tofu into nuggets. Dip the nuggets in the bàtter ànd then coàt them with the cornflàkes.
- Heàt the vegetàble oil in à deep fryer or à smàll sàucepàn. You’ll know the oil is hot enough if you dip ...................................................................
- ........................................................
TO MàKE THE CURRY KETCHUP:
- ......................................................
Full Recipes onegreenplanet